fbpx

Het droomplaatje in mijn hoofd

Het plaatje in mijn hoofd

In de loop van de tijd heeft zich een plaatje gevormd in mijn hoofd hoe dat ik straks wil gaan wonen. Dromen mag natuurlijk maar is dit ook te realiseren. Nu ik serieus met een locatie bezig ben is het wel belangrijk om mijn ideeën te delen met mijn toekomstige buren. Tijd om mijn ideeën op papier te zetten en af te.

Van wachtkamer naar leslokaal

Wachten

erken je het, dat je doomt van je toekomst, van wat je later allemaal gaat verwezenlijken als je eenmaal ….? Ik in ieder geval wel! Soms lijkt het alsof ik in de wachtkamer zit, in de pauze stand sta omdat ik nog niet tiny woon en nog niet aan de slag kan gaan. Daar hou ik niet zo van dus vandaar dat ik een manier zoek en vind om nu al met mijn toekomstplannen aan de slag te gaan.

Gluren bij de buren (3)

Klein Zuidbroek_tiny house wonen

Eigenlijk zijn we allemaal wel een beetje nieuwsgierig hoe anderen leven, hun huis inrichten en in het leven staan. Die interesse naar mensen die tiny willen gaan wonen is misschien nog wel groter, en niet geheel onterecht. Er is zoveel wat je nog niet weet als je voor het eerst denkt aan wonen in een tiny huis. Vandaar dat ik zeker van de partij ben als er een open dag is of andere mogelijkheid.

De spaarbarometer

Big Dreams

Toen mijn ideeën over tiny wonen serieuzer werden ben ik ook over het financiële plaatje gaan nadenken. Wat kost zo een tiny house nu eigenlijk? De kosten van een tiny house verschillen nogal. Wil je zelfbouwen dan kom je rond de € 30.000 uit, laat je het bouwen dan lopen de kosten al snel op …

De spaarbarometer Lees meer »

Gluren bij de buren (2)

Gluren bij de buren

Misschien ben je wel al bekend met een tiny house maar de kans is groot dat je er nog nooit binnen bent geweest. Ik neem je deze keer mee op een logeerpartijtje in een tiny house.

Lees in mijn nieuwe blog en bekijk mijn vlog over het bezoek aan het tiny house van Ginny en Richard.